Jdi na obsah Jdi na menu

Doprava

Vlastní doprava

1950km z Prahy (pouze posledních 60km není po dálnicích). Doba jízdy osobního auta bez vleku je cca 15 hodin, auto s vlekem cca 18 hodin.

Doporučujeme trasu: Rozvadov ⇾ Nürnberg ⇾ Heilbronn ⇾ Karlsruhe ⇾ Mulhouse ⇾ Besancon ⇾ Dijon ⇾ Lyon ⇾ směr Marsaille ⇾ Montpellier ⇾ Barcelona ⇾ Lleida ⇾ Fraga ⇾ Mequinenza  /Caspe / Playas de Chacon.


Letecká doprava

doba letu cca 2h 15min

nejčastěji se létá z Prahy, Bratislavy, Vídně, Katowic:

do Barcelony (220km od našeho kempu)
do Girony létá Ryanair (330km od našeho kempu)

do Reusu -Tarragona (130km od našeho kempu)

možnost transferu z/na letiště až pro 8lidí 

Autopůjčovny

na letišti AVIS, EUROPCAR, HERTZ, NATIONA ATESA, SOL-MAR
levnější SIXT a AUTORENT EUROPE nachází se 3 km od letiště, ale dopraví vás z letiště do svých provozoven
.

Mýtné

Se platí ve Francii  70 euro a Španělsku 35 euro.Ve Španělsku můžete ušetřit pokud pojedete mimo placené úseky, což předpokládá cestu podél pobřeží silnice s označením N II do Barcelony a pak po A 2 .Rozumnějším je,ale jet po AP 7 z Fancie až do Barcelony (14 euro) a pak pokračovat zadarmo po A 2 až do Fragy,kde je možnost sjet na Mequinenzu,nebo pokračovat stále až na sjezd Bujaralos a směr kemp.

Mýtnice jsou neobsluhované,pro platbu je nutné mít připravené drobné,protože automat bere pouze bankovky do 50 euro.Při příjezdu k mýtnici se pečlivě podívejte zda najíždíte do správného boxu a to platba hotově nebo kartou .

Při cestě zpět po A 2 do Barcelony na směrových tabulích se držet na letiště a do přístavu.Na odbočce letiště vpravo jet rovně směr přístav (puberto) stále pokračovat,projedete několik tunýlků uvidíte sochu Krista a na konci je výjezd směr N II,odbočíte vpravo a pokračujete rovně.Dle svého uvážení pojedete po N II nebo vyjedete na placenou AP7.

Šťastnou cestu!

 

Kontakt

Rybářský kemp
CERCA.DEL.LAGO
Ebro, Playas de Chacon,
Španělsko

Tel.739905678

f.sudicky@seznam.cz